Την άποψή της για την τραγική δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της θέλησε να εκφράσει η τραγουδίστρια

Η Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και εκφράζει συχνά τις απόψεις της για θέματα της επικαιρότητας, όπως στην περίπτωση της σεξουαλικής επίθεσης στη Νέα Σμύρνη αλλά και στο συμβάν με τα δύο αδέλφια που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η «κακιά στιγμή» που εξόργισε την Καίτη Γαρμπή

Τώρα θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο την «κακιά στιγμή», που ισχυρίστηκε ο 30χρονος πως οδήγησε στον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Υπενθυμίζεται ότι την «κακιά στιγμή» επικαλέστηκε ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης στους αστυνομικούς, όταν τον βρήκαν, μετά από 24 ώρες αναζήτησης. Ο δράστης μάλιστα, που πήρε προθεσμία να απολογηθεί, επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη στην 26χρονη, λέγοντας ότι τον προσέβαλλε, τον ειρωνευόταν και πως ο καβγάς τους, που οδήγησε τελικά στον θάνατό της, ξεκίνησε επειδή το θύμα χάζευε στο κινητό του με συνέπεια να χάσουν τον δρόμο.

Στην ανάρτησή της λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή στο Twitter, έγραψε: «Κακιά στιγμή ήταν η ώρα που σε γνώρισε παλιάνθρωπε! Το άλλο ήταν ΦΟΝΟΣ».

σδσδδσ

Πηγή: parapolitika.gr