Είχε τεράστιο πρόβλημα μαζί του και ότι είχε αντιμετωπίσει απίστευτες καταστάσεις στις πρόβες.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα ο Ορέστης Τζιόβας για να σχολιάσει όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το χώρο του θεάτρου, σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, λεκτική και ψυχολογική βία κλπ.

Ο Ορέστης Τζιόβας, αφού αποκάλυψε στην αρχή πως παλαιότερα έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πασίγνωστο ηθοποιό που έχουν ακουστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες, για τον οποίο ανέφερε πως είχε τεράστιο πρόβλημα μαζί του και ότι είχε αντιμετωπίσει απίστευτες καταστάσεις στις πρόβες, τονίζοντας χαρακτηριστικά τη λέξη «τρομοκρατία».

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον και στη δραματική σχολή. Δεν χρειάστηκε να τα καταγγείλω γιατί τα χειρίστηκα», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Για τον πασίγνωστο ηθοποιό που έχουν βγει καταγγελίες, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. Είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον.

Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο. Αλλά όχι, δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την αντίληψη την πλήρη.

Έχω ακούσει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω την πλήρη αντίληψη, δεν έγινε κάτι μπροστά μου ώστε να το καταγγείλω.

Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα, με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμα χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους και δεν τους υπολογίζουν».

Στη συνέχεια, ο Ορέστης Τζιόβας πρόσθεσε: «Εγώ είχα μια καλύτερη συμπεριφορά απ’ ότι σε άλλους. Και δεν είναι ο μόνος άνθρωπος αυτός, αλλά και με άλλους αντίστοιχα.

Για αυτόν τον άνθρωπο μίλησα ανοικτά σε ανθρώπους γύρω μου. Και ότι δεν ξαναδουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν σκέφτηκα να τα καταγγείλω αυτά τα περιστατικά γιατί τα χειρίστηκα.

Για όποιους έχει ακουστεί κάτι ήδη, ακόμα και γι’ αυτούς που δεν έχουν γίνει επίσημες καταγγελίες, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα. Μάρτυρας όμως σε κάτι δεν έχω υπάρξει».

Πηγή: parapolitika.gr