Η Άντζελα Παντελή έχει πάνω από μια δεκαετία που εγκατέλειψε την Ελλάδα. Πρώην ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και Dj, ζει πλέον στη Νέα Υόρκη, ωστόσο αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι, αφού ο κορονοϊός έχει σαρώσει τις Η.Π.Α.

Σε αυτή τη φάση παίρνει φωτιά η κονσόλα της, αφού ετοιμάζεται για το greek party που θα πραγματοποιηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα λέει στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Γιατί όμως έφυγε από την Ελλάδα; Όπως εξηγεί η ίδια: «Από το 2009 έφυγα μόνιμα για τη Νέα Υόρκη, όπου εργάζομαι ως Dj. Κάνω performances ως aerial dancer/acrobat και διδάσκω επίσης pole dance/aerial dancing yoga. Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, απογοητευμένη με αυτά που διαδραματίζονται. Το νέο έτος μπήκε με τους χειρότερους οιωνούς. Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου περισσότερο από μια δεκαετία, τη λατρεύω. Τέτοιες καταστάσεις μου προκαλούν ανασφάλεια  τόσο για το δικό μου μέλλον όσο και για των συνανθρώπων μου».

Και διευκρινίζει στη συνέχεια: «Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία».

Πηγή: parapolitika.gr