Ο Χιλάλ Σουντανί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Ο αλγερινός επιθετικός, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το περιεχόμενο της κουβέντας αφορούσε το χρόνο συμμετοχής του παίκτη τη φετινή σεζόν, με τον ίδιον να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι έχει μείνει εκτός rotation και έχει πολύ λίγες συμμετοχές μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Εντούτοις, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να χρησιμοποιεί μόνο ως επιθετικό τον Σουντανί, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η παρουσία του θα ήταν μικρότερη από την επιθυμητή.

Καθώς με τους Ελ Αραμπί και Χασάν μπροστά του οι πιθανότητες να αγωνιστεί ήταν μικρές.

Και αυτό αποδείχθηκε και στη διάρκεια της σεζόν.

Με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην έξοδο από τον Ολυμπιακό, καθώς αυτό το καθεστώς δε θα αλλάξει.

Μετά τη συζήτηση Μαρτίνς – Σουντανί και την τοποθέτηση του προπονητή των Πειραιωτών, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να βρεθεί τρόπος για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις επαφές που ακολούθησαν βρέθηκε η χρυσή τομή και ο 33χρονος αλγερινός επιθετικός θα αποχωρήσει από τον Πειραιά, έξι μήνες πριν από την τυπική ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο Σουντανί μετέβη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αποχαιρέτησε ουσιαστικά τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναχωρήσει αμέσως για την Κροατία, χώρα που αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει προτάσεις από σημαντικό σύλλογο της χώρας.

Η αποχώρηση του Σουντανί είναι πολύ πιθανό να ανοίξει την πόρτα της παραμονής του Ούγκο Κάιπερς.

Ο βέλγος επιθετικός έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του και τις εξετάζει, αλλά ο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον παίκτη του και θεωρεί ότι θα αποτελέσει ιδανικό συμπλήρωμα σε Ελ Αραμπί και Χασάν.

Και γι’ αυτόν το λόγο εξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει το στάτους του και να βγει από τη λίστα τών υπό παραχώρηση παικτών.

Πηγή: parapolitika.gr