Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη

Τη βασιλόπιτα του 2023 έκοψε την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη η ακαδημία του Ολυμπιακού

Το «παρών» έδωσαν ο προπονητής της ομάδας των Ανδρών, Μίτσελ, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο τεχνικός διευθυντής και διευθυντής της Ακαδημίας, Ζοζέ Ανιγκό, ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθυντής της ομάδας Κ23, Γιάννης Μανιάτης, ο διευθυντής Εμπορικού Τμήματος και Εταιρικής Επικοινωνίας, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, και φυσικά όλοι οι αθλητές και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Ένας πρόλογος, με ευχές, έγινε από το διευθυντή του κέντρου, Σπύρο Παππά. Ύστερα μίλησαν Ανιγκό, Καραπαπάς, Καρεμπέ και Μίτσελ. 

Ο Ζοζέ Ανιγκό είπε: «Δουλειά, σοβαρότητα και πάθος. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Ευχαριστώ όλο το επιτελείο αθλητικό και διοικητικό γιατί όλοι δουλεύουν με επαγγελματισμό. Ευχαριστώ και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί η ακαδημία είναι το δικό του όραμα και έχει δώσει στην ακαδημία μας όλα τα εφόδια για να δουλεύει όπως πρέπει».

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε: «Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να είστε πρώτα απ’ όλα καλά, η ακαδημία μας θέλει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς ανθρώπους. Το έμβλημα του Ολυμπιακού είναι κάτι το οποίο 100 χρόνια έχει συνδεθεί με όνειρα, χαρές, λύπες και δόξα. Είναι ένα έμβλημα το οποίο γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο είναι περηφάνια για εσάς να το φοράτε και να το έχετε μαζί σας όλη την ημέρα, όχι μόνο στις προπονήσεις. Είστε εδώ γιατί σας διάλεξαν να είστε εδώ άρα είστε οι καλύτεροι. Συνεχίστε να λέτε Ολυμπιακός με πάθος».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παρότρυνε, από τη μεριά του, τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές: «Πρέπει να είστε περήφανοι στον Ολυμπιακό. Να σας πω ότι υπάρχει ένας δρόμος για να φτάσετε στον στόχο σας. Για να φτάσετε στην τελειότητα. Κάθε μέρα πρέπει να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεσαι καλύτερος, μέσα από τους προπονητές σας και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Ο Ολυμπιακός ξέρετε ότι σας προσφέρει όλα τα εργαλεία. Είναι μεγάλη ομάδα γιατί είναι πετυχημένη κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Όταν μαθαίνετε κάτι, να προσπαθείτε να το τελειοποιείτε, αυτό είναι το DNA μας. Όλες οι οδηγίες που σας δίνουν οι προπονητές σας είναι οι σωστές οδηγίες. Όσο είστε εδώ, πρέπει να ακολουθείτε τον σωστό δρόμο για να βελτιώνεστε. Ό,τι σας μαθαίνουμε, είναι για να ξέρετε τι εκπροσωπείτε εδώ. Για να φτάσετε στην πρώτη ομάδα θα πρέπει να αφομοιώσετε και να αναπτύξετε όλες τις πληροφορίες που παίρνετε καθημερινά».

Ο Μίτσελ, επίσης, εξέφρασε την πίστη του στους ΈΛληνες ποδοσφαιριστές: «Κάποτε ήμουν κι εγώ παιδί όπως εσείς και ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα την τύχη να φτάσω στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ για 14 χρόνια. Πέρα όμως από την ποιότητα που είχα, είχα και αυτό το βλέμμα, αυτό το πάθος που έχετε κι εσείς. Είμαι ευτυχισμένος που απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ. Είστε σε μια καταπληκτική ακαδημία με τρομερές εγκαταστάσεις και ανθρώπους που σας φροντίζουν συνεχώς. Πέρα από τη μόρφωση του σπιτιού σας, λαμβάνετε και την απαραίτητη μόρφωση και εδώ στον Ολυμπιακό. Πιστεύω στους Έλληνες παίκτες, το έχω αποδείξει αυτό και θα ήθελα να είμαι καιρό εδώ. Θέλω να δω πολλούς από εσάς να αγωνίζεστε στην πρώτη ομάδα και να κερδίσετε τρόπαια. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προπονητές σας, οι οποίοι μεταφέρουν τη χαρά και το πάθος για το ποδόσφαιρο στα παιδιά».

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι εξής:

Ολυμπιακός Κ23: Ισίδωρος Κουτσίδης
Κ19: Μιλτιάδης Πετρόπουλος
Κ17: Ηλίας Παναγάκος
Κ16: Ηλίας Γιωτόπουλος
Κ15: Φάμπιο Νουχάι
Κ14: Παναγιώτης Μαγκλογιάννης
Κ12: Θανάσης Φλέγκας
Κ11: Θοδωρής Καβαλάρης
Κ10: Βαγγέλης Σφήκας

Προσωπικό:
Γιάννης Ποταμιάνος
Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος

Πηγή: parapolitika.gr