«Πυρά» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Απασφάλισε» έναντι του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με λάθη και παραλείψεις έσπειρε τον τρόμο σε εκατομμύρια ανθρώπους, μετατρέποντας σε στάχτη εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους και περιουσίες, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντάει άμεσα.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι: «Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού. Απέναντι σε πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση προκλήσεις στις οποίες ήρθε να προστεθεί και η κλιματική κρίση η κυβέρνηση εξασφαλίζει εμπράκτως την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.

Με σκληρή δουλειά, επιδιώκοντας την συνένωση δυνάμεων. Ενεργώντας άμεσα για την στήριξη όσων έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη ή παραλείψεις. Αυτά κάνει η κυβέρνηση. Αυτό που κάνει ο κ Τσίπρας είναι να αναζητά ψήφους στις στάχτες. Είναι κρίμα, γιατί αυτές τις ώρες, η χώρα δεν έχει ανάγκη από αναφορές σε «ζωές στις στάχτες». Ειδικά από κάποιους που ούτε τις πρώτες έσωσαν, ούτε τις δεύτερες απέτρεψαν».