Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, στον ALPHA.

Ο Γιάννης Οικονόμου στη δήλωσή του επισημαίνει την αδυναμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση.
«Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επιπλέον, ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε αναφορικά με την στάση του Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα της πανδημίας: «Στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει, χωρίς να προτείνει το παραμικρό».

«Στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά από όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους», συμπληρώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.