Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο προέβησαν σε αυτή την αποκάλυψη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κορούλα του.

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, θέλησε να αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει η μικρούλα τους.

Αυτό είναι το όνομα της κορούλας Μιχόπουλου – Οικονομάκου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όνομα μέσα από ένα κολιέ που της έφτιαξαν.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει: «Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου».

Πηγή: parapolitika.gr