Η τραγουδίστρια σκέφτεται να κάνει την ζωή της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη ταινία γεγονός που ενοχλεί την οικογένεια του εκλιπόντα

Με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές απειλούν οι γονείς του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη την τελευταία νόμιμη σύζυγο της ζωής του Πόπη Μαλλιωτάκη μετά τις τελευταίες της δηλώσεις πως σκέφτεται σοβαρά μαζί με τον γιο της Βασίλη, να μεταφέρουν κομμάτια της ζωής της τραγουδίστριας στην μικρή οθόνη.

H οργή των γονιών του επιχειρηματία

Την οργή των γονιών του επιχειρηματία προκάλεσαν τα όσα αποκλειστικά ανέφερε η τραγουδίστρια μαζί με τον γιος της Βασίλη, από τον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Όπως εξήγησαν μάνα και γιος έχουν δεχτεί πρόταση από εταιρία παραγωγής, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ συγκεκριμένων επεισοδίων. Το σενάριο θα είναι βασισμένο στην ζωή της Πόπης Μαλιωτάκη τόσο από τα χρόνια που ζούσε με την οικογένεια της στην Κρήτη, την ενασχόληση της με το τραγούδι, αλλά ακόμα και την γνωριμία της στη Γερμανία με τον επιχειρηματία, τον επεισοδιακό τους χωρισμό και την δολοφονία του το 2008.

Συμφωνήσουν για τους δυο πρωταγωνιστές

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με την εταιρία παραγωγής να επιμένει, προκειμένου να αποσπάσει την σύμφωνη γνώμη τους και να προχωρήσουν έτσι και οι δυο πλευρές στις τελικές υπογραφές. Οι ίδιοι μάλιστα σε περίπτωση που συμφωνήσουν έχουν αποφασίσει και τους δυο πρωταγωνιστές που θα ήθελαν να έχουν βασικούς ρόλους κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βασίλης Μπισμπίκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έτοιμη να βάλει «φρένο»

Από την πλευρά της η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και δηλώνει έτοιμη στο protothema.gr να βάλει «φρένο» στα πλάνα της τραγουδίστριας και του γιου της, ενώ ήδη ετοιμάζουν και τις πρώτες νομικές τους κινήσεις μαζί με την ποινικολόγο Κατερίνα Μαυροειδή.

«Στη ζωή της η κυρία Μαλλιωτάκη να κάνει ό,τι θέλει έχει κάθε δικαίωμα. Κανένας μας δεν την έχει ενοχλήσει ούτε εκείνη ούτε το παιδί όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ενοχλημένη η μητέρα του επιχειρηματία Μαρία Λαζαρίδη.

«Όμως όταν αναφέρεται στον Μπάμπη και ειδικά με αυτά που λέει τώρα, πως θέλει να κάνει ταινία κομμάτι της κοινής τους ζωής θα πρέπει να είναι προσεκτική καθώς κανένας μας δεν σκοπεύει να της δώσει την άδεια. Ακόμα και για διαφημιστικούς λόγους να τα λέει όλα αυτά δεν της το επιτρέπω. Εδώ δεν ξέρουν και οι δυο μάνα και γιος που είναι ο τάφος του παιδιού μου, καθώς έχουν να πατήσουν χρόνια να του ανάψουν ένα κερί, θα βγάλουν την ζωή του στη φόρα και μάλιστα χωρίς την γνώμη μας. Που τα είδαν αυτά. Επειδή βλέπω ότι εκτός από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, τα λέει και αλλού, ήρθε οι στιγμή να λάβουμε τα μέτρα μας. Έχω ήδη επικοινωνήσει με την δικηγόρο μου την Κατερίνα Μαυροειδή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Η ίδια στη ζωή της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει και με όποιον θέλει, να φωτογραφίζεται όπως θέλει, όμως ό,τι έχει σχέση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη εκεί έχουμε λόγο κι εμείς κι ειδικά σε τέτοια ρεζιλίκια που ετοιμάζεται να κάνει».

Σύμφωνα με την ποινικολόγο Κατερίνα Μαυροειδή οι γονείς και οι αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, η δολοφονία του οποίου εξακολουθεί από τον Δεκέμβριο του 2008 να παραμένει ανεξιχνίαστη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν έξω από το ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων όπου έμενε με την τότε σύντροφο του Αγγελική Ηλιάδη και το παιδί τους, έχουν κάθε νομικό δικαίωμα:

«Η κυρία Μαλλιωτάκη ενεργεί αυτοβούλως όταν λέει πως θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη την κοινή της ζωή με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Από την οικογένεια του πάντως κανένας δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση και δηλώνουν κατηγορηματικά πως θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν την μνήμη του επιχειρηματία. Όπως ισχυρίζονται αν ο Μπάμπης Λαζαρίδης ζούσε προφανώς η Πόπη Μαλιωτάκη δεν θα έφτανε στο σημείο να χρησιμοποιεί το όνομα του με κάθε τρόπο, προκειμένου να αποκομίσει τα όποια οικονομικά οφέλη».

Όπως εξηγεί η ποινικολόγος, η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη είναι αποφασισμένη να καταθέσει μέχρι και μηνύσεις ακόμα και στην εταιρία παραγωγής: «Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει κάθε δικαίωμα να δημοσιεύσει με όποιο τρόπο επιθυμεί την ζωής της, όμως σε συνάρτηση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη εξυπακούεται πως δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, γι αυτό οι κληρονόμοι του Μπάμπη θα κάνουν τα πάντα. Μου έχουν ήδη δώσει την εντολή να προχωρήσω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να προστατέψουμε την μνήμη του, διότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να διασύρεται η ζωή του γιου τους μετά από τόσα χρόνια και να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης προκειμένου να πετύχει και με αυτόν ακόμη τον τρόπο να αποκομίσει οικονομικά οφέλη. Θα προβούμε άμεσα σε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές κι αν προκύψουν γεγονότα και στοιχεία που στοιχειοθετούν το αδίκημα της προσβολής μνήμης νεκρού, θα καταθέσουμε και μήνυση».

Πηγή: parapolitika.gr