Με κάθε ευκαιρία καλούν τον πληθυσμό σε εμβολιασμό, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτόν την πίεση σε όλους όσοι φοβούνται να εμβολιαστούν

Στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας του κοροναϊού για τη Θεσσαλία και ιδιαίτερα για την πόλη της Λάρισας
, οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν αποφασίσει να βγουν μπροστά επικοινωνιακά. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως και οι τρεις βουλευτές του νομού (Χαρακόπουλος, Κέλλας και Μπίζιου) σχεδόν καθημερινά και με κάθε ευκαιρία καλούν τον πληθυσμό σε εμβολιασμό, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτόν την πίεση σε όλους όσοι φοβούνται να εμβολιαστούν, την ώρα που το σύστημα Υγείας στην πόλη, αλλά και στις υπόλοιπες θεσσαλικές πόλεις, κρέμεται από μια κλωστή. Και οι τρεις «γαλάζιοι» βουλευτές δίνουν πλέον τον τόνο, καλώντας σε μαζικό εμβολιασμό, ακολουθώντας τη γραμμή Μητσοτάκη, πιο νωρίς από την Τρίτη, ημέρα που συνεδρίασε η Κ.Ο. της Ν.Δ., κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός ζήτησε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα.

Αυτό που λέγεται στο παρασκήνιο των «γαλάζιων» στελεχών είναι πως τώρα είναι ώρα εθνικής μάχης και δεν χωρά κανενός είδους πολιτική σπέκουλα σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ολοι τους στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση η χώρα να κλείσει ξανά και προσπαθούν να στηρίξουν όσο μπορούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν υπεράνθρωπη μάχη. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι εκ των βουλευτών ενημερώνονται διαρκώς για την κατάσταση στα νοσοκομεία και έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας όσο και με τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Πηγή: parapolitika.gr