Το νέο music video των REC κυκλοφόρησε!

Το καλοκαίρι έφτασε και οι REC κάνουν στροφή 180 μοιρών τραγουδώντας ένα κομμάτι που θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί του. Ένα χρόνο μετά το τελευταίο τους hit single, ο Άρης, η Ξένια και ο Mike, φορτίζουν τις μπαταρίες τους και πατάνε… block σε κάθε αρνητικό που θυμίζει όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες.

Το “Blockάρω” είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι που ηχογράφησαν οι REC, έχοντας στο πλευρό τους τον καταξιωμένο δημιουργό των πολυπλατινένιων επιτυχιών Δημήτρη Χάρμα, που υπογράφει τη μουσική, αλλά και τον νέο τους συνεργάτη, Δημήτρη Παπασταθόπουλο, που έγραψε μαζί με τους REC τους κολλητικούς στίχους που δεν θα σταματάς να τραγουδάς.

Πρόκειται για ένα έντονα χορευτικό κομμάτι, με εντυπωσιακές μουσικές εναλλαγές αλλά και όπλο τον στίχο ατάκα που όχι μόνο δεν θα blockάρεις, αλλά θα θες να τραγουδήσεις ξανά και ξανά.

Οι REC, μάλιστα, ολοκλήρωσαν και τα γυρίσματα του εντυπωσιακού τους video clip. Το “Blockάρω” ακούστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά και στο Γκάζι, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη.

Όμως και εδώ, οι REC είχαν παρέα, μιας και στο video clip θα δεις μερικούς από τους πιο viral celebrities των τελευταίων μηνών, όπως η hotter than ever Ραμόνα που “έλαμψε” μέσα στο σπίτι του Big Brother αλλά και τον John Stavrou, που τα videos του σαρώνουν σε likes και views σε TikTok και YouTube. 

Πηγή: parapolitika.gr