Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης και πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε συνέντευξη που παραχώρησε και όταν ρωτήθηκε για τον κοροναϊό μάλλον ξάφνιασε με τις απαντήσεις που έδωσε.  

«Δεν μου λέει κάτι ότι έχουμε 4.000 νεκρούς, τόσους είχαμε και το 2015», δήλωσε σχετικά ενώ για τον ιό είπε ότι «αν δεν υπήρχε τηλεόραση, δεν θα ήξερα ότι είναι θανατηφόρα η αρρώστια αυτή».

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε «εγώ είμαι από αυτούς που δεν θα χαρακτηρίσω το εμβόλιο του κορωνοϊού ελπιδοφόρο, ούτε όμως και από αυτούς που το απορρίπτουν. Ήμουν πάντοτε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι υποχρεωτικό, τίθενται κάποια ζητήματα. Εφόσον κάποιος εμβολιαστεί γιατί πρέπει να συνεχίσει να φοράει μάσκα; Εφόσον κάποιος εμβολιαστεί γιατί πρέπει να φοβάται κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί;».

«Γιατί για ένα εμβόλιο γίνεται τόση προπαγάνδα για να με πείσουν ότι είναι καλό και από την άλλη γίνεται μια διαδικασία για μια αρρώστια που, αν δεν ήξερα ότι υπάρχει η τηλεόραση, δεν θα ήξερα ότι είναι τόσο πολύ θανατηφόρα. Γιατί το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, 4000 θανάτους είχαμε και το 2015», συμπλήρωσε ο κ. Χαϊκάλης.

«Όλα αυτά δεν με καθιστούν αρνητή του εμβολίου, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να σκέφτομαι. Μπορεί να είναι όλα μια χαρά, εγώ δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Δεν πιστεύω ότι η ιστορία του κόσμου έχει φτιαχτεί από συνωμοσίες. Η ιστορία του κόσμου έχει φτιαχτεί από πολλή αγάπη για τον συνάνθρωπο», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πηγή: parapolitika.gr