Τα εντυπωσιακά δέντρα και οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορεί να βρισκόμαστε στις 20 Νοεμβρίου, για κάποιους Έλληνες celebrities όμως έχει ήδη μυρίσει Χριστούγεννα!

Για να κάνουν τη διάθεσή τους λίγο καλύτερη και να δώσουν έναν διαφορετικό τόνο, στόλισαν από τώρα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Δέντρο υπερπαραγωγή στόλισε όπως κάθε χρόνο άλλωστε η Βάσω Λασκαράκη.

Το δέντρο είναι τεράστιο και για να το στολίσει χρειάστηκε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις σκάλες και φυσικά και την πολύτιμη βοήθεια της μαμάς της. Από τις πρώτες που στόλισαν φέτος και μπήκαν στο εορταστικό κλίμα είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πάντα στο πλευρό της και πολύτιμοι βοηθοί της οι κόρες της, Νάγια και Μαίρη, μαζί με το μικρό της γιο, Ιωάννη.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Φαίη Σκορδά 

Η ευτυχισμένη μανούλα Δούκισσα Νομικού κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Η Δανάη Μπάρκα που στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τα σκυλάκια της.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Τζένη Μπαλατσινού μας έδωσε μια… γεύση από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμη έναν λόγο να αγαπάει ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα, καθώς πέρσι στις 25 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο. Φέτος θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλιά του!

ωδαωαασ

Πηγή: parapolitika.gr