Πρόσωπα που είχαν καιρό να εμφανιστούν γεύτηκαν πικάντικα πιατα

Ήταν μια βραδιά με πολύ λαμπερά πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε, όπως ο γνωστός σεφ Γιαννης Λουκάκος! Οι καλλιτέχνες φόρεσαν τα καλά τους απόλαυσαν το μενου με τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις.

Ο Λάμπρος Λάζαρης με την σύντροφο  του Δανάη Παππά, o Γιάννης Λουκάκος, ο Μάριος Παπαδάτος, ο Δήμος Αναστασιάδης και πολλοί ακόμα συναντήθηκαν σε μια βραδιά γεμάτη απο υπέροχες γεύσεις αλλά και ανεπανάληπτα coctails.

Τα πιάτα όμως δεν εξαντλούνται στις κλασικές αγαπημένες γεύσεις που έχουμε όλοι συνδέσει με το Μεξικό. To Tekila σας προσφέρει και αρκετές Black Angus επιλογές, με κρέας & κιμά από τα ομώνυμα βοοειδή, που παράγονται στην Αργεντινή από φάρμα με οικογενειακή παράδοση ενός αιώνα. Και για τους λάτρεις του γύρου, το Tekila σερβίρει Al Pastor – την αυθεντική μεξικάνικη συνταγή γύρου στην πιο ποιοτική της εκδοχή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλοι ήδη μιλάνε για μια αξέχαστη μεξικάνικη εμπειρία και ένα χώρο-σημείο αναφοράς για τις γαστρονομικές του απολαύσεις, αυθεντικό ντεκόρ και άψογο σέρβις.

Πηγή: parapolitika.gr