Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, ο οποίος είναι ο συν-διεθύνων σύμβουλος της αυτοκρατορίας Prada, επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος διεθνών προσώπων.

Το διάσημο ζευγάρι του δημοφιλούς οίκου τράβηξαν τα βλέμματα, κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής βόλτας, περπατώντας στα σοκάκια της Ύδρας Ντυμένοι απλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια απόλαυσαν το απόγευμά τους.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, ο οποίος είναι ο συν-διεθύνων σύμβουλος της αυτοκρατορίας Prada, επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος διεθνών προσώπων.

Η Μιούτσια Πράντα γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1948. Η μητέρα της Λουίζα ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Μάριο Πράντα και ο πατέρας της Λουίτζι Μπιάνκι, ασχολιόταν με τη ναυτιλία.

Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι γνώρισε τη Μιούτσια το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Αλμπέρτο και Μαρίνα κληρονόμησαν την επιχείρηση. Ο Μπερτέλι, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην Prada ένα χρόνο αργότερα.

Πηγή: parapolitika.gr