Ο ερωτιάρης υπουργός με την αδυναμία στο facebook

-Η πληροφορία (και τι πληροφορία) προέρχεται από αξιόπιστη πηγή. Από τις πλέον αξιόπιστες θα έλεγα. Υπουργός της κυβέρνησης του προέδρου Κυριάκου, από τους πρωτοκλασάτους, που έχει αυξημένο φόρτο εργασίας, τον ελεύθερο χρόνο, αρέσκεται να «παίζει» με το facebook.

-Μάλιστα οι «καλές» ώρες για τον υπουργό είναι οι μεταμεσονύχτιες. Ο κυβερνητικός αξιωματούχος απαντάει διαρκώς και χωρίς κανένα δισταγμό στα μηνύματα των εν Ελλάδι θαυμαστριών του. Και η φήμη που τον συνοδεύει στην πιάτσα των social media, είναι ότι δρα απενοχοποιημένα. Παίζει με το πληκτρολόγιο, ενώ δεν διστάζει να στέλνει (και φυσικά να δέχεται) φωτογραφίες.

-Το σημαντικό όλων, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο υπουργός απαντά, χωρίς φόβο και (πάντα) με το απαιτούμενο από τις περιστάσεις πάθος στα μηνύματα που δέχεται. Εσχάτως εκτός από το facebook έχει αρχίσει να στέλνει και sms, ενώ του αρέσουν και οι βιντεοκλήσεις. Σκέτο super market επικοινωνίας το αγόρι.
Κέκροψ – Δήμος Ψυχικού: 0-1

-Κατήφεια επικρατεί στους Σουρέτηδες της Παιανίας από την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία είναι υπέρ του Δημοσίου. Πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του Δήμου με τον Δήμαρχο του Ψυχικού να δηλώνει στο στενό του περιβάλλον ότι καθάρισε. Αυτό που δεν θέλω να σκέφτομαι είναι ο πονοκέφαλος που θα πιάσει τον Δήμαρχο όταν οι δημότες της περιοχής χάσουν την περιουσία τους.

-Επίσης μου λένε ότι γνωστός εκδότης (με αυξημένες δυνατότητες στις μυστικές υπηρεσίες ) που κατοικεί στην περιοχή έχει αναλάβει την επικοινωνιακή στήριξη του Δήμου με αφιερώματα, προμηνύοντας τις αποφάσεις του βγήκαν κατά της Κέκροψ. Που τις ήξερε; Λέτε να έχουν παρέμβει ξένες δυνάμεις;
Σήμερα κρίνονται τα ασφαλιστικά

-Εκδικάστηκαν χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι Μπακοκαϋμενάκηδες και σήμερα (νωρίς το πρωί) αναμένεται οι έκδοση της σχετικής (δικαστικής) απόφασης. Αν κρίνω από τον λόγο που προεβλήθη είναι σχετικά δύσκολο το δικαστήριο να κάνει δεκτή την αίτηση για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ.

-Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την ετυμηγορία του δικαστηρίου, η πλευρά των Ολλανδών αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να «περάσει» το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Μάλιστα νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Γενική Συνέλευση, θα προσέλθει κανονικά και με το νόμο, ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης, που τις τελευταίες μέρες υπήρξε μήλον της έριδος μεταξύ Ολλανδών και Μπακοκαϋμενέκηδων.

? Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στις κεραίες του Υμηττού, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι ήδη έχει συντελεστεί η αγοροπωλησία ενός ραδιοφωνικού σταθμού.
Σε πανικό ο Μπόμπολας

-Ο μεγάλος εκτεθειμένος από την όλη διαδικασία που λαμβάνει χώρο στο παρασκήνιο είναι ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ο οποίος σύμφωνα με τους Μπακοκαϋμενάκηδες φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Χένρι Χόλτερμαν, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ποσοστού που κατέχει στην Ελλάκτωρ, να αποκτήσει το σύνολο των μετοχών της Ηλέκτωρ.

-Το δίδυμο των εφοπλιστών ισχυρίζεται ότι επ΄ αυτού διαθέτει και το σχετικό έγγραφο. Για να ακριβολογώ ένα χαρτί που φέρεται να έχουν υπογράψει τα δύο μέρη (Ολλανδός και Μπόμπολας). Αν ισχύει αυτό και με δεδομένο ότι πρόκειται για εταιρεία που ανήκει σε εισηγμένη, αρχίζει το μεγάλο γλέντι για τον Μπόμπολα.

-Αυτός είναι ο λόγος που ο Λεωνίδας, που από μικρός έμπλεκε με τα σκουπίδια (βλ. Κύπρο) έχει χάσει τον ύπνο του, εκτός του ότι τον βρίζει νυχθημερόν ο μπαμπάκας του. Πάντως από την πλευρά των Ολλανδών, διαψεύδεται ότι υπάρχει οποιαδήποτε έγγραφη συμφωνία, που να προβλέπει τη (σταδιακή) πώληση των ασημικών.

Πηγή: parapolitika.gr