Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν την εβδομάδα στο «Πρωινό» με πολλή ένταση, όταν ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλεσε τσόντα την ερωτική ταινία στην Ακρόπολη.

Αφορμή στάθηκε η ταινία «Ξεπαρθενών

», τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ακρόπολη, και ο σάλος που ακολούθησε.

Η κουβέντα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα» και τη Φαίη Σκορδά να παρεμβαίνει: «Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ».

«Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος;» εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Είπαν τη λέξη τσόντα τα παιδιά αυτά;»

Δείτε ακόμη: «Ξεπαρθενών»: Θύελλα αντιδράσεων για την ταινία μικρού μήκους με ερωτικές περιπτύξεις ανδρών στην Ακρόπολη – Η απάντηση του ΥΠΠΟΑ

Και τότε τα αίματα άναψαν

«Όταν υπάρχει σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντα; Πώς να το πούμε; Ταινία πορνό. Σε έθιξε το “τσόντα”; Πορνό. Είναι ταινία πορνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη;» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ» ανταπάντησε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να καταλήγει: «Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Συντελεστές ταινίας “Ξεπαρθενών”: Το κάναμε γιατί έτσι γουστάρουμε

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr