«Δεν έχω βγει καθόλου έξω από το σπίτι μου και ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι..»

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου μένουνε σπίτι με 6 παιδιά. Ο Βασίλης Σπανούλης αναρρώνει από έναν τραυματισμό και το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στο Live News για να περιγράψει στον Νίκο Ευαγγελάτο πώς περνούν οι μέρες τους στο σπίτι, στέλνοντας παράλληλα και τα μηνύματά του.

«Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και προσπαθούμε να περάσουμε ευχάριστα όσο μπορούμε μέσα στο σπίτι.

Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας, παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και πραγματικά περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Σίγουρα έρχονται και στιγμές έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι.

Δεν έχω βγει καθόλου έξω από το σπίτι μου και ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι.

Τηρούμε ευλαβικά το “μένουμε σπίτι”, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους.

Έχουμε την ευλογία να μένουμε σε ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν.

Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να την ξεπεράσουμε» ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.

Πηγή: parapolitika.gr