Ραγδαίες εξελίξεις

Οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής
 είναι ραγδαίες καθώς ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Με επιστολή που προς την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, ο βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, καταθέτει το ενδιαφέρον του για να θέσει υποψηφιότητα και ζητάει παράταση της προθεσμίας που λήγει, το βράδυ της Παρασκευής, έτσι ώστε να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές που απαιτούνται για να καταθέσει υποψηφιότητα. 

Υπενθυμίζεται πως από το βράδυ της Τετάρτης υπήρχαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ξεκινήσει γύρο τηλεφωνικών επαφών με στελέχη και μέλη, προκειμένου να διερευνήσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία.

Αναλυτικά η επιστολή

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές. Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»

Δείτε την επιστολή