Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον χωρισμό του ήταν ο Βαλάντης στην εκπομπή Pop up. Ο λαϊκός τραγουδιστής υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο στο σπίτι του, όπου έπρεπε να φορούν αδιάβροχα, γιατί θεωρεί ότι πρέπει να προστατέψει τα ρούχα του από τον κοροναϊό.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην τελευταία του σχέση, την οποία, όπως δήλωσε πρόσφατα, θέλει να διαγράψει οριστικά από τη μνήμη του.

«Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης που τελειώνει και τον άλλον τον θεωρείς ότι ήταν σκουπίδι, εγώ δηλαδή, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν γυρίζει και λέει ότι δεν έχω δώσει τίποτα στην κοινωνία… 3,5 χρόνια τι έκανες με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να τη σβήσω τελείως» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα διάβασε το μήνυμα που του έστειλε η πρώην σύντροφός του όταν τον άφησε. Συγκεκριμένα, το μήνυμα γράφει: «Αλίμονο κι αν παραδέχεσαι τους λόγους που σε παράτησα. Δεν έχεις τόσα κότσια. Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θέλεις να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται όλοι μαζί σου επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή, και επειδή έτυχε να κάνεις επιτυχίες μια εποχή, χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: parapolitika.gr