Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας και την ανεπάρκεια της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επιπτώσεις της στο μέτωπο της οικονομίας ασκεί ο Α. Τσίπρα με συνέντευξη του στην εφημερίδα “Νεολόγος”.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκτιμά πως με την πολιτική της Ν.Δ η χώρα αφηγείται σε de facto επαναφορά των μνημονιακών συνθηκών, ενώ την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός επιχειρεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με το να λέει “τα κάναμε όλα καλα”.

“Δεν μπορεί η Ελλάδα να καταγράφει τη μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ, να θρηνεί 4.500 ανθρώπους από την αρχή μάλιστα του 2ου lockdown, να σημειώνονται τεράστιες καθυστερήσεις και η μία διάψευση να διαδέχεται την άλλη για τον εμβολιασμό και ο κ. Μητσοτάκης να λέει “τα κάναμε όλα καλά”” υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δεν το αποκλείει.

“Σήμερα μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια η Ν.Δ μας φέρνει ξανά στο χείλος της καταστροφής. Είναι ιδιον της δεξιάς να προσπαθεί να αποδρά απο τις ευθύνες της όταν τα κάνει μπάχαλο. Επομένως δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα” αναφέρει.

Πηγή: parapolitika.gr