Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media

Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν οι πρώτοι διάσημοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν προσβληθεί από τον ιό στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν σχετικά με τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ.

Μετά την ανάρρωσή τους, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον επέστρεψαν στο Λος Άντζελες, όπου με την άφιξή τους υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους ειδικούς για τη δημιουργία εμβολίου κατά του κοροναϊού.

Η Γουίλσον, σε νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, εμφανίζεται να δίνει αίμα, αναφέροντας στη λεζάντα που τη συνοδεύει: «Μια φωτογραφία από την εξέταση για αντισώματα, στην προετοιμασία για τη δωρεάν πλάσματος.

Σε ευχαριστώ, Δρα Αν Ρίμοϊν από το UCLA, για τη μελέτη που κάνεις για να βοηθήσεις τους ασθενείς να θεραπευτούν από τον COVID-19». Ο Τομ Χανκς, με τη σειρά του, παρουσίασε ένα άλλο στάδιο της διαδικασίας δωρεάς πλάσματος – για την ακρίβεια, το τελικό αποτέλεσμα: ένα σακουλάκι με πλάσμα αίματος.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε: «Να η σακούλα με πλάσμα της προηγούμενης εβδομάδας. Και τι τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο όσο το να παίρνεις έναν υπνάκο».

Πηγή: parapolitika.gr