Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης και αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος.

Για τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, δήλωσε τη στήριξη και το θαυμασμό του σε όλες τις φωνές που αρθρώνουν λόγο και ανάστημα.

«Δηλώνω τη στήριξή μου και το θαυμασμό μου σε όλες τις φωνές που ορθώνουν ανάστημα. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι όλη η κατάσταση θα ετοιμάσει ένα καλύτερο αύριο. Με θυμώνει το… γιατί τώρα; Αυτές οι φωνές τώρα αφήνουν παρακαταθήκη. Μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες. Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι ίσως με δυναμώσουν οι δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη μαγκιά αυτό που έγινε. Έχω συνεργαστεί με τους καταγγελλόμενους και χαίρομαι που πήρα τις αποστάσεις μου εδώ και χρόνια. Όταν κάποιος τσαλακώνει την ψυχή σου, πώς θα συνεχίσεις;», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης. Από τους καταγγελλόμενους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μερικούς από αυτούς και για τους οποίους είπε ότι έχει πάρει τις αποστάσεις του εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν μια δουλειά γίνεται με ανθρώπους ψυχολογικά διαταραγμένους δεν γίνεται να πάει καλά. Τα νέα παιδιά να σέβονται, να εκτιμούν και να θαυμάζουν, αλλά να μην θεοποιούν. Ίσως είναι καλύτερος ένας δύσβατος δρόμος, παρά ένας στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες και μικροί άνθρωποι. Όποιος έχει αδικηθεί θα φανεί, αλλά όποιος έχει αδικήσει, ήρθε η στιγμή της δαμόκλειας σπάθης».

Πηγή: parapolitika.gr