Η ιδέα να παίξει η Ούμα μαζί με την κόρη της μου φαίνεται εντυπωσιακή, τόνισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης

Το ενδιαφέρον του να συμπεριλάβει την 22χρονη κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ, Μάγια Χοκ, σε ενδεχόμενη ταινία «Kill Bill Vol. 3.»,εκδήλωσε ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο.

Η Μάγια Χοκ έχει πρωταγωνιστήσει με τον πατέρα της σε διάφορες ταινίες, αλλά δεν έχει επιχειρήσει την κοινή εμφάνιση με τη μητέρα της.

«Αν ξαναδούμε τους χαρακτήρες 20 χρόνια αργότερα, φαντάζομαι τη ζωή της Νύφης και της κόρης της, Bebe, να διαταράσσεται μετά από 20 χρόνια ηρεμίας» είπε. «Θα είναι κυνηγημένες, και η ιδέα να παίξει η Ούμα μαζί με την κόρη της Μάγια μου φαίνεται εντυπωσιακή», τόνισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

Η Μάγια Χοκ δεν είναι η μοναδική ηθοποιός της νέας γενιάς που θα ήθελε ο Ταραντίνο να συμπεριλάβει στο καστ. Όπως είπε, θα ήθελε η Zendaya να ενσαρκώσει την κόρη της Βερνίτα Γκριν, καθώς επιχειρεί να σκοτώσει τη Νύφη για να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας της.

«Η Ελ Ντράιβερ είναι ακόμα εκεί έξω, η Σόφι Φατάλ έκοψε το χέρι της, αλλά είναι ακόμα εκεί έξω» είπε ο Tarantino, υπονοώντας ότι οι ηθοποιοί Ντάριλ Χάνα και η Τζούλι Ντρέιφους θα μπορούσαν επίσης να επιστρέψουν στη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς.

Πηγή: parapolitika.gr