Να σημειώσουμε πως η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργείο για το κάταγμα που υπέστη στο πόδι της.

Για την Βάνα Μπάρμπα και το σοβαρό ατύχημα που υπέστη πριν μερικές μέρες μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, που βρέθηκε καλεσμένος. 

Να σημειώσουμε πως η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργείο για το κάταγμα που υπέστη στο πόδι της. Ο καλός της φίλος και κουμπάρος της, Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Κάποια πράγματα μερικές φορές δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με τη λογική. Ξεκινήσαμε μια μέρα πολύ ωραία, μπήκαμε στο αμάξι εγώ, η Σοφία και η Βάνα. Πήγαμε στην Επίδαυρο να δούμε τον Προμηθέα Δεσμώτη, μια από τις ωραιότερες παραστάσεις αρχαίου δράματος που έχω δει. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι και περήφανοι που κάποιοι έγραψαν αυτό το έργο. Εκπληκτικές ερμηνείας, σκηνικά, μουσική…

Την ώρα του χειροκροτήματος η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε. Την βλέπω να πέφτει σε τρεις φάσεις, διαδοχικές. Έπαθε κάταγμα στο πόδι, σφάδαζε από τους πόνους. Χειρότερο από πόνους γέννας. Αλλά εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η Βάνα σε όλη τη διάρκεια μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, προσπαθούσε να μας διασκεδάσει παρά τους πόνους της. Πολεμούσε με τους πόνους της αλλά το αντιμετώπισε με χιούμορ και θάρρος. Η ευγένεια της ψυχής της παρεξηγείται. Πέρα από αντράκι, έχει συμπόνοια για τους αδύναμους ανθρώπους».

Πηγή: parapolitika.gr