Το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις συνεργάζεται με την Adidas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα 23 χρόνια του έχει καταφέρει να βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, αλλά στις πρώτες θέσεις ως… διαφημιστικό προϊόν, αφού οι προτάσεις που δέχεται για να συνδέσει το όνομά του με διάφορα brands είναι αναρίθμητες.

Έχει λανσάρει και τα δικά του παπούτσια

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει επιλέξει μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες στο παρελθόν έχουν συνδεθεί και με άλλους θρύλους του αθλήματός του. Μία εξ αυτών είναι και η Adidas με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο από το 2015 και ήδη λανσάρει και τα δικά του παπούτσια, στα οποία πλέον έχει και το πρόσωπό του.

«Έχουν περάσει μήνες και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω το πρόσωπό μου στο νέο παπούτσι της adidasoriginals, το οποίο διατίθεται στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη βόρεια Αμερική σε καταστήματα ειδικά για το τένις», έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Twitter ανεβάζοντας φωτογραφίες με το νέο του αθλητικό παπούτσι στη γλώσσα του οποίου βρίσκεται το πρόσωπό του.

Το νέο παπούτσι της Adidas φέρει και το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς και την ελληνική σημαία, ενώ τα χρώματά του είναι μπλε και άσπρο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr