Η ανάρτηση και η συγκίνηση του γνωστού ηθοποιού

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Σταύρος Νικολαϊδης μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορoναϊό. Ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς ο ιός του έκανε πνευμονία.

Ωστόσο όλα πήγαν καλά και πριν μερικές ώρες αποκάλυψε ότι παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία ανήμερα των γενεθλίων του γιου του και θα τον δει.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης μοιράστηκε δυο φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram, όπου στην μία ποζάρει έξω από το νοσοκομείο σχολιάζοντας: «Και ναι, είναι γεγονός!!! Επιτέλους λεύτερος και με αντισώματα!!! Ευχαριστώ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της 2ης πνευμονολογικής κλινικής του «Σωτηρία»!!! Ευχαριστώ επίσης για την τεράστια αγάπη σας και το ασταμάτητο ενδιαφέρον σας. Τέτοια ανταπόκριση δεν την περίμενα. Τώρα πάω να ευχηθώ στο αντράκι μου, που ακόμα δεν του έχουμε πει ότι έχει γεννέθλια, για να το ζήσουμε μαζί» και μια στην οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο του και γράφει:

«Το καλύτερο δώρο για τα 4 χρόνια που σε έχω στην αγκαλιά μου, είναι που βγαίνω και θα σε σφίξω στην αγκαλιά μου ανήμερα των γενεθλίων σου!!!».

Πηγή: parapolitika.gr