Όσα είπε για τον κοροναϊό ο Σπύρος Πώρος από το νοσοκομείο Σωτηρία.

Σε τηλεφωνική σύνδεση βγήκε ο Σπύρος Πώρος, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Ο γνωστός φωτογράφος, ο οποίος νοσηλεύεται με κοροναϊό τις τελευταίες ώρες, μίλησε για τα πρώτα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του ιατρικού προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πώρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Ο κοροναϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους».

«Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα» πρόσθεσε ο φωτογράφος.

«Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά. Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό.

Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος.

Το rapid tes πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασαν ρίγη». «Μετά έκανα το μοριακό test και βγήκε θετικό» κατέληξε ο Σπύρος Πώρος.

Πηγή: parapolitika.gr