«Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο. Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγες ώρες πριν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι έχει τα συμπτώματα του κοροναϊού. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας πως πλέον είναι καλύτερα και ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε εδώ μέσα στο σπίτι κι έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ιού απ’ ότι φαίνεται. Σήμερα είμαι καλύτερα. Πέρασα δύο μέρες που ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό και μια ελαφριά δύσπνοια. Εγώ είχα και πονοκέφαλο την πρώτη μέρα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, που όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι.

Ευτυχώς έχει περάσει και ο πονοκέφαλος, ο πυρετός έχει πέσει κι έχω λίγα δέκατα τώρα. Είναι αρκετά πιο ήπια η μορφή του. Ελπίζουμε να μην ανέβει τις επόμενες μέρες, διατηρούμε τη διάθεσή μας, καθόμαστε μέσα και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Και η Χριστίνα είναι αρκετά καλύτερα πλέον.

Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται. Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία αν μας ρωτούσε κάποιος δύο εβδομάδες πιο πριν ότι μπορεί να συμβεί αυτό, θα λέγαμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή: parapolitika.gr