Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει στην ON time πως ετοιμάζει αφιερώσεις σε Μενδώνη και Χρυσοχοΐδη

Τον αγαπήσαμε  στον ρόλο του  «Άρη» στην τηλεοπτική σειρά «Οι συμμαθητές». Ο Ρένος Ρώτας   απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου τρέφει βαθιά αγάπη για το θέατρο, δουλεύει σκληρά και συνεχίζει να προχωράει με σταθερά βήματα κάνοντας σημαντικές συνεργασίες. Εκτός από ταλέντο  όμως έχει και πολύ χιούμορ.

Ο ίδιος που έχει παίξει σε αρκετές παραστάσεις κερδίζοντας  τις καλύτερες κριτικές, λατρεύει και τη μουσική. Έτσι, αποφάσισε να περνά…μελωδικά την καραντίνα ξεκινώντας τις αφιερώσεις σε…αντικείμενα! Ένα χρόνο  μετά και αφού συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε lockdown, ο αγαπημένος ηθοποιός ξάφνιασε ευχάριστα τους followers του, τραγουδώντας με την κιθάρα του  στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Με την τηλεόραση ανοιχτή και τον Πρωθυπουργό  να μιλά,  ο Ρένος  του αφιερώνει κάθε φορά και άλλο τραγούδι με τους φίλους  του να τον αποθεώνουν στα σχόλια. Ο ίδιος μιλώντας την ON time αποκαλύπτει  πως ετοιμάζει κι άλλες αφιερώσεις «Έχω και άλλα βίντεο για τον  συγκεκριμένο άνθρωπο. Όμως δεν θα σταματήσω εκεί. Θα ζητώ στη συνέχεια από τον κόσμο να μου λέει  πιο τραγούδι θέλει  να αφιερώσει και σε ποια πολιτική προσωπικότητα και να το λέω εγώ. Για παράδειγμα   ο Δημήτρης αφιερώνει στον Χρυσοχοΐδη, στην Μενδώνη… Ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα» δηλώνει. 

Όσο για τον σκοπό αυτών των βίντεο, όπως εξηγεί ο ίδιος «Είναι ένα καλλιτεχνικός τρόπος να δείξω πως δεν  μου αρέσει η κατάσταση και βλέπω πως η συνολική διαχείριση της ώρας δεν είναι κάτι που μου αρέσει εμένα. Λίγο καλλιτεχνικά,  λίγο από τη θέση του ηθοποιού που βρίσκομαι να δείξω πως μπορούμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας μια θεατρικότητα». Τέλος παραδέχεται πως ναι θα ήθελε να δει το βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: parapolitika.gr