Τη δική του περιπέτεια με τον κοροναϊό πέρασε τον περασμένο Απρίλιο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όπως αποκάλυψαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Γουίλιαμ δεν είπε τίποτα τότε προκειμένου να προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες. «Υπήρχαν σημαντικά πράγματα που συνέβαιναν τότε και δεν ήθελα να ανησυχήσω κανένα» φέρεται, σύμφωνα με την Sun, να δικαιολόγησε ο Γουίλιαμ την απόφασή του να μην ενημέρωσει για το θετικό τεστ κοροναϊού.
Σε προσπάθεια επικοινωνίας των βρετανικών μέσων με το παλάτι, δεν θέλησε να σχολιάσε κάτι χωρίς όμως να αρνείται τον ισχυρισμό.

Κατά το δημοσίευμα τον γιο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας φρόντισαν οι γιατροί του Μπάκιγχαμ ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για αυτοαπομόνωση στο σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Νόρφολκ.

Την περίοδο κατά την οποία ήταν θετικός στον κοροναϊό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εκτελούσε τα καθήκοντά του είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω βιντεοκλήσεων.
Συνολικά κατά το διάστημα της ασθένειάς του με κορωνοϊό ο Γουίλιαμ συμμετείχε σε 14 τηλεφωνικές συνομιλίες ή βιντεοκλήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι θετικός στον κοροναϊό είχε βρεθεί λίγο νωρίτερα, τον Μάρτιο, ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος είχε μείνει σε καραντίνα 14 ημερών με ήπια συμπτώματα.
Ο Κάρολος είχε αποκαλύψει στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη νόσησή του ότι είχε χάσει την γεύση και την όσφρησή του κατά τη διάρκεια που ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Πηγή: parapolitika.gr