Η «παγωμένη» υποδοχή της οικογένειάς του τον έχει «σοκάρει»

Ο πρίγκιπας Χάρι «σοκαρίστηκε» τόσο από την «κρύα» συμπεριφορά που έλαβε από τη βασιλική οικογένεια όταν επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, που μπορεί να αποφύγει να επιστρέψει σύντομα.

Ο 35χρονος δούκας του Σάσσεξ, που ζει πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και τον γιο τους Άρτσι, αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουλίου, ημέρα που η Νταϊάνα θα έκλεινε τα 60 της χρόνια.

Ωστόσο, ο «ειδικός» σε θέματα της βασιλικής οικογένειας Ράσελ Μάγιερς, μιλώντας στο «talkRADIO», εκτίμησε ότι ο Χάρι ενδέχεται να μην παρευρεθεί: «Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας του επιφύλαξαν μια πολύ παγωμένη υποδοχή και ίσως αυτό τον σόκαρε». Ανέφερε επίσης, πως ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει «βολική δικαιολογία» τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, προκειμένου να μην «έρθει αντιμέτωπος με την οικογένειά του».

Ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής Κέβιν Ο’Σάλιβαν εξήγησε πώς ο πρίγκιπας Χάρι έδειχνε «έξω από τα νερά του» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βρετανία. «Αναρωτιέμαι εάν έλαβε μια πολύ, πολύ κρύα υποδοχή. Διάβασα ότι κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας κυριολεκτικά τον μπλόκαραν και δεν του μίλησαν καν. Νομίζω ότι μπορεί να σοκαρίστηκε από την ψυχρή υποδοχή που έλαβε από την οικογένειά του, θα επιστρέψει άραγε για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος με τον αδερφό του τον Ιούλιο; Ή θα το αποφύγει;».

Ο Μάγιερς απάντησε: «Μου λένε ότι ακόμη δεν έχει αλλάξει γνώμη. Και τα δύο στρατόπεδα μου το επιβεβαιώνουν. Σίγουρα, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα τον καλωσορίσουν εάν αποφασίσει να επιστρέψει. Η πρόθεσή του είναι να έρθει. Κάποιος όμως μπορεί να αναρωτιέται πως εάν η γυναίκα του μόλις έχει γεννήσει εάν θα το αποφύγει. (…) Όμως, θα είναι μια βολική δικαιολογία, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψει και να έρθει αντιμέτωπος ξανά με την οικογένειά του;».

«Νομίζω ότι πολλά θα καθοριστούν από τι θα συμβεί μέχρι τότε. Κάποια μέλη της οικογένειας τού επιφύλαξαν μια παγωμένη υποδοχή και ίσως αυτό να τον σόκαρε κάπως», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: parapolitika.gr