Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. Δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ τραγουδίστρια.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» και την Μαρία Κοκολάκη, και κάποιες αναφορές του σε πρόσωπα και προγράμματα ήταν κάτι παραπάνω από μαχαιριές.

Για την Ζόζεφιν, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε:

«Ζόζεφιν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ τραγουδίστρια. Την θεωρώ μια πολύ ωραία κοπέλα, η οποία τραγουδάει σαν cartoon. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. Είναι άλλο ένα ενδεικτικό του πόσο αστεία είναι μερικά show ή reality».

«Τα παιδιά από τα talent shows δεν μπορούν να απορροφηθούν και νομίζω σιγά – σιγά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και τα ίδια. Γίνονται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, για να έχει ένα κανάλι ένα τρίωρο τηλεοπτικό show», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και εξήγησε με ονόματα:

«Βλέπουμε καλλιτέχνες οι οποίοι είναι μέτριοι να λένε έλα στη δική μου ομάδα και θα σε κάνω μεγάλη και τρανή, ενώ τώρα πια ούτε εγώ δεν μπορώ να είμαι μεγάλος και τρανός.

Ευνοήθηκαν άνθρωποι μέσα από το “The Voice” κάνοντας γνωστότερο το brand name τους, τη σφραγίδα τους, το ρεπερτόριό τους.

Τα πρώτα χρόνια ευνοήθηκε πολύ η Μελίνα Ασλανίδου, τα τελευταία χρόνια ευνοήθηκε πολύ ο Μουζουράκης και ο Μαραβέγιας. Τα παιδιά, όμως, δεν ευνοήθηκαν».

Πηγή: parapolitika.gr