Ο τραγουδιστής απαντά ενοχλημένος στα σχόλια του παρουσιαστή

Ενοχλημένος από τον σχολιασμό στην εκπομπή Πρωινό τις προηγούμενες μέρες, ο Γρηγόρης Πετράκος
θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από ανάρτησή του στα social media, κατά την οποία… στολίζει κανονικά τον Γιώργο Λιάγκα. Επιπλέον, τον προκαλεί να μιλήσουν οι δυο τους δημόσια στην τηλεόραση επί του θέματος.

Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον παρουσιαστή, τον οποίο μάλιστα λανθασμένα αποκαλεί Λιάγκο και όχι Λιάγκα, έγραψε στην ανάρτησή του για εκείνον:

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ’ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει… Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;; “Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”…. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματά μας!!!

Πηγή: parapolitika.gr