Δυσαρέσκεια των πολιτών της Αθήνας απέναντι στους χειρισμούς του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη , καταγράφει έρευνα της Opinion Poll για την Α’ Αθηνών.

Την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία απολαμβάνει διαφορά ρεκόρ από την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς στην ερώτηση τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ, οι εντυπώσεις για τον προερχόμενο από το κυβερνών κόμμα περιφερειάρχη Αττικής είναι αρνητικές.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση «πόσο ικανοποιημένος είστε από τους χειρισμούς του Γιώργου Πατούλη;» ο περιφερειάρχης Αττικής συγκεντρώνει αρνητικές γνώμες 45%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα ευρήματα τις ίδιας δημοσκόπησης το 16,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι δυσαρεστημένοι από την στάση του Γιώργου Πατούλη.

DIMOSKOPHSH_ATHNA-17
DIMOSKOPHSH_ATHNA-18

Μάλιστα αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι στις περσινές περιφερειακές εκλογές η παράταξη Πατούλη υπερίσχυσε με ποσοστό 65,75% της Ρένας Δούρου , φαίνεται ότι οι χειρισμοί του περιφερειάρχη οδήγησαν σε γρήγορη απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών.Πηγή: parapolitika.gr