Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου από την Κεντρική Επιτροπή έχουν ξεπεράσει τον απαιτούμενο αριθμό των 45 και πλησιάζουν της 80

Ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητα του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ την Τετάρτη το βράδυ, πηγαίνει στη Χαριλάου Τρικούπη, έτσι ώστε και επίσημα να υποβάλει την υποψηφιότητα του στην αρμόδια Επιτροπή.

Εκεί θα παρουσιάσει τη λίστα των υπογραφών από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου από την Κεντρική Επιτροπή έχουν ξεπεράσει τον απαιτούμενο αριθμό των 45 και πλησιάζουν της 80.

Την ίδια στιγμή έχει ανοίξει η πλατφόρμα συλλογής υπογραφής στην προσωπική σελίδα του Γιώργου Παπανδρέου στο facebook, που έχουν ήδη υπογράψει πάνω από 15.000.

 Το σύστημα έχει κρασάρει ουκ ολίγες φορές, λόγω της συμμετοχής, όπως τονίζουν στενοί του συνεργάτες.

Σημειώνεται πως μέχρι τις 6 το απόγευμα θα έχουν καταθέσει υποψηφιότητα και υπογραφές επίσης οι κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κ. Παύλος Χρηστίδης και κ. Παύλος Γερουλάνος, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χάρης Καστανίδης, είχαν παρουσιάσεις τις υπογραφές στην αρμόδια Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ) την ποηγούμενη Παρασκευή.