Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο υπουργείο εκπροσωπώντας την κινέζικη κοινότητα και το ελληνοκινεζικό επιμελητήριο

Σε ρυθμούς καραντίνας που φέρει η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας κινείται και ο Ορέστης Τσανγκ. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας που ζει στην όμορφη νύφη του Βορρά μαζί με την οικογένεια του, μάλιστα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τσανγκ επέλεξε να εκπροσωπήσει την κινέζικη κοινότητα και του ελληνοκινεζικό επιμελητήριο για να προβεί σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Όπως μας ενημέρωσε μέσω Instagram ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Survivor, η κινέζικη κοινότητα δώρισε στο υπουργείο ένα υψηλής τεχνολογίας θερμόμετρο που μπορεί να βοηθήσει εύκολα και με ασφάλεια στον εντοπισμό πιθανόν κρουσμάτων κοροναϊού!

“Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν. Χορηγός η κινέζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση” συμπλήρωσε ο νεαρός επιχειρηματίας.

Πηγή: parapolitika.gr