Είναι σαφές πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ωστόσο φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές πιθανότητες για τη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το μπαμ με τον Γιουνές Μπελχαντά, όπως αποκάλυψε to10.gr, με τον 31άχρονο άσο να έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι τον προηγούμενο μήνα και να αποτελεί πόλο έλξης για πολλές ομάδες. Κάτι που επιβεβαιώνουν και δημοσιεύματα από την Τουρκία σύμφωνα με τα οποία ο Μαροκινός διεθνής είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο οποίος δεν παίζει όμως μόνος του στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως αναφέρουν, ενδιαφέρον για τον Μπελαχντά έχουν δείξει επίσης τρεις ισπανικές ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο λόγος για τις Σεβίλλη, Μπέτις και Βαλένθια με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μην έχει μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους.

Είναι σαφές πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού ο Μπελχαντά έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές πιθανότητες για τη μεταγραφή.

πηγή:to10.gr

Πηγή: parapolitika.gr