Ο Νίκος Μουρατίδης απαντάει στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη. «Γιατί ο Μπάρκουλης δεν έγινε Κούρκουλος, γιατί δεν έγινε Αλεξανδράκης;»

Στην παρέα του «Mega Καλημέρα
» βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης, απαντώντας στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη για το άτομό του.

«Διαβάσατε το κείμενό μου για τον Ανδρέα Μπάρκουλη; Λυπάμαι που κάνουμε ολόκληρο θέμα, και δε διαβάσατε το κείμενό μου.

Το κείμενό μου είναι πάρα πολύ σωστό και δε λέω τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται η κ. Μπάρκουλη. Όταν φτιάχνω ένα κείμενο, διαβάζω πάρα πολύ», τόνισε στην αρχή της συνέντευξης ο Νίκος Μουρατίδης.

«Όταν πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης μας έλεγαν τη μία ότι πέθανε και μετά ότι όχι δεν πέθανε. Αυτό γράφω στην αρχή του άρθρου μου. Δε λέω πουθενά ότι είναι ατάλαντος. Οι άνθρωποι στους οποίους τηλεφώνησα μου είπαν “τέρατα” για τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Αυτά είπαν οι συνεργάτες του.

Γιατί ο Μπάρκουλης δεν έγινε Κούρκουλος, γιατί δεν έγινε Αλεξανδράκης; Μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ότι ο Μπάρκουλης ασχολούνταν πολύ με τις γυναίκες, με τα ξενύχτια. Αυτά έγραψα.

Όταν γράφω ένα άρθρο δε με ενδιαφέρει να κάνω μια αγιογραφία αλλά να λέω κάτι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τώρα γιατί ξαναβγήκε αυτό στην επιφάνεια μετά από τόσα χρόνια, δεν ξέρω», εξήγησε.

«Το άρθρο μου είναι πάρα πολύ ευγενικό σε σχέση με αυτά που άκουσα και έμαθα και δεν τα έγραψα. Δεν οφείλω καμία συγνώμη.

Ζητάω συγνώμη εκεί που αισθάνομαι ότι έχω κάνει λάθος. Το άρθρο αφορούσε κυρίως στα θέματα καριέρας του Ανδρέα Μπάρκουλη», κατέληξε ο Νίκος Μουρατίδης..

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε την συνέντευξη της Μαίρης Μπάρκουλη, που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για τον Νίκο Μουρατίδη. «Μίλησα στον Ν. Μουρατίδη σα σκουπίδι, γιατί είναι για μένα». «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει κάτι για τον νεκρό σύζυγό μου», δήλωσε η Μαρία Μπάρκουλη.

Πηγή: parapolitika.gr