Ο δαιμόνιος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εντόπισε μόλις 4-5 άνδρες της ασφάλειάς του περιξ της πρωθυπουργικής οικίας και συμπέρανε ότι ο πρωθυπουργός είναι σε διακοπές

Εκτός από τον ρόλο του αποτυχημένου πολιτικού στελέχους και του ξεχασμένου εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, ο Ευάγγελος Αντώναρος διεκδικεί πλέον επάξια και τον ρόλο του «επιθεωρητή Κλουζό».

Σε νέα του ανάρτηση ο Αντώναρος, ο οποίος συνεχίζει να παρέχει τις επικοινωνιακές του υπηρεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει ότι διερχόμενος από την οικία του πρωθυπουργού «ανακάλυψε» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λείπει, καθώς ο δαιμόνιος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εντόπισε μόλις 4-5 άνδρες της ασφάλειάς του περιξ της πρωθυπουργικής οικίας.

Σε μια προσπάθειά του να ενισχύσει την υφέρπουσα παραφιλολογία στους κόλπους του twitter ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές ο Αντώναρος αναρωτιέται «που είναι αλήθεια;».

Η απάντηση ωστόσο ήρθε από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το πρωθυπουργικό γραφείο, σχεδόν ταυτόχρονα με την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου.

Όπως φαίνεται στις συγκεκριμένες εικόνες ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον προεδρεύοντα του ΕΒΕΑ Γιάννη Μπρατάκο.

Τελικά ο Αντώναρος είχε δίκιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλειπε όντως από το σπίτι του, καθώς βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι σχετικές εικόνες

21-08-24_0004__DPC7803

21-08-24_0005__DPC7812__1_

Πηγή: parapolitika.gr