Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο που μεγαλούργησε

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι για πάντα στο Καμπ Νου και σύμφωνα με ισπανικό μέσο κατέθεσε πρότασης χρονικής διάρκεια δέκα ετών, με τον Pulga να την αποδέχεται.

Η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα απασχολεί όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα τον τελευταίο έναν χρόνο. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο που μεγαλούργησε, ωστόσο εν τέλει παρέμεινε στους Μπλαουγκράνα και την φετινή χρονιά.

Το συμβόλαιο του Pulga ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, ωστόσο σύμφωνα με την «doble amarilla» ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου απόδεχθηκε την πρόταση του Ζουάν Λαπόρτα, έτσι ώστε αυτός να μείνει στους Μπλαουγκράνα. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευα αναφέρει ότι ο πρόεδρος του σύλλογου κατέθσε πρόταση στον Μέσι με μειωμένες αποδοχές, ελέω της δύσκολης οικονομικής κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος για συμβόλαιο 10 ετών το οποίο χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

Το σχέδιο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι είναι απλό: Αρχικά οι Μπλαουγκράνα του δίνουν την δυνατότητα να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η δεύτερη φάση είναι ως πρέσβης του συλλόγου στις ΗΠΑ , σε ενδεχόμενο που ο ίδιος αποφασίσει να τελειώσει την ποδοσφαιρική την καριέρα στο MLS και η τρίτη είναι όταν αποσυρθεί να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μέσι έχει αποδεκτεί και τα τρία σκέλη της συμφωνίας και δεν αποκλείεται όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντίνης στο επερχόμενο Copa America να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Πηγή: parapolitika.gr