Ο γνωστός δικηγόρος «πολιτικοφέρνει» και μάλιστα κινείται στο χώρο των social media ως εν δυνάμει πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές επειδή υπήρχαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος ο δικηγόρος Γ. Μαντζουράνης δεν έδωσε μάχη για να βρεθεί στις λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ήταν Γραμματέας του κόμματος και ο Π. Σκουρλέτης, που ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την εμπλοκή του στον πυρήνα εξουσίας της αριστεράς.

Τον τελευταίο, όμως, καιρό τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο γνωστός δικηγόρος «πολιτικοφέρνει» και μάλιστα κινείται στο χώρο των social media ως εν δυνάμει πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος, δε, που στέλνει μηνύματα για να προωθηθεί η σελίδα του στο facebook είναι ο Θ. Καρτερός. Άπαντες στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που παρακολουθούν τη δραστηριότητα του, προεξοφλούν πως θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Οι δημόσιες παρεμβάσεις τους δεν είναι πλέον επιστημονικού περιεχομένου, αλλά πολιτικού. Αρθρογραφεί επί παντώς του επιστητού στην Αυγή, δίνει συνεντεύξεις στο «Κόκκινο» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Αυτό της εισόδου στην Βουλή.

Το ενδεχόμενο αυτό έχει θορυβήσει ουκ ολίγους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρούν πως ως «δικηγόρος» του Α. Τσίπρα, αλλά και του Ν. Παππα, θα έχει το προνόμιο της επιλογής ο ίδιος. Τρείς είναι οι προοπτικές.  Επικράτειας, Αττική- Πειραιά ή Αρκαδία, τον τόπο καταγωγής του.

Πηγή: parapolitika.gr