Τι απάντησε ο κ. Μαγιορκίνης όταν τον ρώτησαν «με ποιον θα πηγαίνατε για ένα γεύμα, όταν θα τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία»

Μία… πρόσκληση για «τραπέζωμα» σε ταβέρνα
, όταν λήξει η πανδημία, κάνει εμμέσως προς τους Νίκο Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα, ο Γκίκας Μαγιορκίνης. Ο γιατρός, μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και εκείνος που κάνει σχεδόν καθημερινά το briefing για την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα μας μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, αλλά και τον λοιμωξιολόγο και επικεφαλής της επιτροπής των ειδικών.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «όταν θα τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία, με ποιον θα πηγαίνατε για ένα γεύμα, με τον Νίκο Χαρδαλιά, ή τον Σωτήρη Τσιόδρα», απάντησε πως «πρόκειται για ανθρώπους απλούς, που εργάζονται νυχθημερόν με αυταπάρνηση και φιλότιμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας» «Όταν τελειώσει όλο αυτό, θα ήταν όμορφο να καθίσουμε όλοι μαζί σε μία ταβέρνα, κάτι πιο χαλαρό, κάτι λιγότερο τυπικό. Να βγούμε έξω για φαγητό. Η λέξη «γεύμα» για εμένα είναι πιο τυπική. Νομίζω, ταιριάζει κάτι απλό και παρεϊστικό στο τέλος όλου αυτού. Κάτι που να ευωδιάζει ελληνική καθημερινότητα», εξήγησε.

Πηγή: parapolitika.gr