Η εξομολόγηση του γνωστού σεφ για τη γυναίκα του. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί»..

Την πρώτη του συνέντευξη σε περιοδικό παραχώρησε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Ο σεφ μίλησε για τα παιδιά του, τη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη και εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα παιδί μαζί της.

Πόσα παιδιά έχεις;

Έχω δύο παιδιά – ο γιος μου είναι 12 ετών και η κόρη μου τεσσεράμισι. Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να «παίζεις». Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα! Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δεν θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά «ζευγάρι» με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου!

Μου δίνεις, πάντως, τη βεβαιότητα ότι θέλεις να γίνεις ξανά πατέρας…

«Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί», είπε στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: parapolitika.gr