Σπαρταριστικός διάλογος της πλούσιας «Εμμανουέλλας Γρουμπουλάκη» να μιλάει σε φίλη της για τις 8 Φιλιππινέζες της που συνέλαβε η Αστυνομία, λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Εν μέσω καραντίνας, ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει τη νέα του ηχητική σειρά «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι».

Ο γνωστός ηθοποιός- συγγραφέας ξορκίζει αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης.

Μέσω της σελίδας του στο Instagram ανέβασε ένα 2λεπτο ηχητικό απόσπασμα, όπου ακούγεται η «Εμμανουέλλα Γρουμπουλάκη», η γνωστή πλούσια της τηλεοπτικής σειρας «Δέκα Μικροί Μήτσοι» να μιλάει στο τηλέφωνο σε μια φίλη της στην απέναντι βίλα.

Το πρόβλημα της είναι οι 8 Φιλιππινέζες της που κατευθύνονταν στη βίλλα της, αλλά τις συνέλαβε η Αστυνομία, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει από τα ξημερώματα της Δευτέρας

Ο σπαρταριστός μονόλογός της, καθώς κρατάει το ακουστικό, έχει ως εξής:

Ναι, Έλα αγάπη μου τρέμω, τρέμω… Με πήρε τώρα η Αστυνομία, μου λέει: «Συλλάβαμε 8 Φιλιππινέζες που ερχόταν όλες στο σπίτι σας. Είναι αλήθεια;». «Τι είναι αυτά που λες βρε ανόητε» του λέω. «Ασφαλώς και είναι αλήθεια. Έχω σπίτι 2000 τετραγωνικά. Διά 8 είναι 200 τετραγωνικά η κάθε Φιλιππινέζα. Πού είναι το πρόβλημα;».

Θα πάρω τον Κυριάκο αγάπη μου. Δεν μπορεί να έχει αστυνομικούς να ρωτάνε αυτές τις ανοησίες στους δρόμους. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Του λέω: «Αγόρι μου… Τα τετραγωνικά από το σπίτι μου είναι όλα τα τετραγωνικά που έχει το σόι σου και σε εξοχικά μαζί! Μάθε να μιλάς καλύτερα».

Δε φτάνει αγάπη μου που πάει ο οδηγός μου και παίρνει τις Φιλιππινέζες από το σπίτι… Και κάθονται οι γαϊδούρες πίσω, τάχα μου να κρατήσουν τα 2 μέτρα. Για όνομα… Τι είναι αυτό που ζούμε χρυσή μου;

Ναι! Τις χρειάζομαι, 8 Φιλιππινέζες αγάπη μου. Φτερνίζομαι ξέρεις, έχω την αλλεργία. Και κάθε φορά που φτερνίζομαι με παίρνουν οι 8 και με μεταφέρουν. Ε τι; Μόνη μου θα παίρνω απόσταση από τον εαυτό μου; Τι είναι αυτά που λες;

Έχουμε γυρίσει το σπίτι 8 φορές σήμερα. Πέρα δώθε, πέρα δώθε, πέρα δώθε. Τι να κάνουμε αγάπη μου; Μετράμε την ταχύτητα του σταγονιδίου. Τι είναι αυτό που ζούμε; Ο Κυριάκος μου… Όλες οι συμφορές πάνω του;; Μα όλες οι συμφορές πάνω του; Σε παρακαλώ αγάπη μου… Σε παρακαλώ… Να σου πω και ένα στενάχωρο. Ο άντρας μου δεν κόλλησε ακόμα. Πάω να σκάσω αγάπη μου. Είμαι να σκάσω».

Πηγή: parapolitika.gr