Μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του κατέθεσε ο Κέβιν Κόστνερ, καθώς αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο 68χρονος ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ
 δήλωσε ότι μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ την 1η Μαΐου 2023, είχε προθεσμία 30 ημερών για να μετακομίσει από το σπίτι που του ανήκει σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου, ανέφερε το TMZ χθες, εξετάζοντας τα νομικά έγγραφα της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη: Σοκαρισμένος ο Κέβιν Κόστνερ από την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του -«Δεν την απάτησε», λέει στενός φίλος

Πόσα χρήματα έδωσε στην εν διαστάσει σύζυγό του

Σύμφωνα με τον Κέβιν Κόστνερ, η 49χρονη εν διαστάσει σύζυγός του παραμένει στο σπίτι για να τον πείσει να υποκύψει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» που έχει θέσει μετά τον χωρισμό. Όπως πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός στο δικαστήριο, έχει ήδη παράσχει στην Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ 1,45 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, παρέχοντάς της άφθονα χρήματα για να βρει ένα νέο σπίτι να μείνει.

Οι υποχωρήσεις του Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ είπε στο δικαστήριο πως θα ήταν δεκτικός σε περαιτέρω οικονομικές διευθετήσεις σε μια προσπάθεια να την κάνει να φύγει από το σπίτι. Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε, είναι δεκτικός να «συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισής της».

Όπως τόνισε στο δικαστήριο ο Κέβιν Κόστνερ είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης των τριών οικογενειακών σπιτιών και σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν όταν παντρεύτηκαν το 2004, η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ συμφώνησε να εγκαταλείψει τα σπίτια και να πάρει τα υπάρχοντά της σε περίπτωση διαζυγίου.

Το κτήμα στο Μοντεσίτο με την ιδιωτική παραλίαΤο κτήμα του Κέβιν Κόστνερ στο Μοντεσίτο με την ιδιωτική παραλία

Υπενθυμίζεται πως ο Κέβιν Κόστνερ διαθέτει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, με κυριότερο ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα 10 στρεμμάτων στην Καρπιντέρια της Καλιφόρνια, η αξία του οποίου εκτιμάται σε 145 εκατομμύρια δολάρια.

Το κτήμα του Κέβιν Κόστνερ στο Κολοράντο

Πηγή: parapolitika.gr