Χωρίς σπίτι στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου

Η πορεία που έχουν επιλέξει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
πυροδοτεί διαρκώς εξελίξεις. Μετά την εκρηκτική αυτοβιογραφία «Spare», ο Κάρολος αποφάσισε να τους κάνει έξωση από το Frogmore Cottage.

Ήταν λίγες ημέρες μετά την πολύκροτη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι «Spare» που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κίνησαν τις διαδικασίες για την έξωσή τους από το Frogmore Cottage.

Και ενώ πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν επιλέξει να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η απόφαση αυτή ήταν χαστούκι για τον μικρότερο γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του βασιλιά Καρόλου.

Οι επιθέσεις του πρίγκιπα Χάρι σε βάρος της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν τελειωμό από τη στιγμή που αποφάσισαν το ιστορικό Megxit με τη Μέγκαν Μαρκλ. Από το ντοκιμαντέρ για το Netflix, στην αυτοβιογραφία «Spare» και τις αποκαλύψεις σε συνεντεύξεις.

Το παλάτι σχεδιάζει να δώσει το Frogmore Cottage στον πρίγκιπα Άντριου. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ χάνουν ουσιαστικά το μοναδικό σπίτι που τους απομείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα σπίτι πλάνα του οποίου αξιοποιήθηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Έξωση σε Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Είτε ο πρίγκιπας Άντριου μετακομίσει στο Frogmore Cottage είτε όχι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αναγκαστούν να ολοκληρώσουν τη μετεγκατάστασή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η αποκάλυψη της έξωσης έρχεται λίγο μόνο καιρό πριν από την επίσημη στέψη του βασιλιά καρόλου τον Μάιο. Και εν μέσω εικασιών αναφορικά με την παρουσία ή μη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή.

«Αυτή η απόφαση θα σημάνει το τέλος του χρόνου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας Άντριου αντιστέκεται στην ιδέα να μετακομίσει στο Frogmore Cottage. Η πρόταση του έγινε την περασμένη εβδομάδα. Αλλά αυτό δείχνει πως το ζευγάρι είναι αδύναμο για να σταματήσει την έξωση», σημειώνει πηγή στη «Sun».

Το Frogmore Cottage είχε παραχωρηθεί από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ το 2018 ως δώρο για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι. Να σημειωθεί πως είναι η μοναδική εναπομείνασα κατοικία του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για ακίνητο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κύρια κατοικία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Μοιάζει περισσότερο με έπαυλη, διαθέτοντας πέντε υπνοδωμάτια και εκτεταμένους κήπους. Είχε πραγματοποιηθεί ανακαίνιση εκατομμυρίων λιρών το 2018-2019 πριν μετακομίσουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η ανακαίνιση στο Frogmore Cottage είχε στοιχίσει 2,4 εκατομμύρια λίρες. Ήταν τον Μάιο του 2022 που το ζευγάρι ανανέωσε τη μίσθωση του ακινήτου. Δεν είναι γνωστό κατά πόσο το ζευγάρι θα επιχειρήσει να πολεμήσει την έξωση. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που προωθούν τη μετακόμισή τους στο Montecito, στην Καλιφόρνια.

Η είδηση έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Βλέπουν τα ποσοστά δημοτικότητάς τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να πέφτουν σημαντικά. Ιδίως μετά την κυκλοφορία της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας «Spare».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr