Τι είπε για τη σχέση του με τα ναρκωτικά

Αν ήταν σκάουτερ ποδοσφαιριστών θα μπορούσε να έχει βγάλει πολλά λεφτά. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι το μάτι του κόβει. Ο λόγος για τον άλλοτε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα
, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Alpha (σ.σ: θα προβληθεί σήμερα το βράδυ) δήλωσε πως εκείνος ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα μέσα από το σκάουτινγκ που έκανε για να βρει τον επόμενο αριστερό ηγέτη.

Εκτός, όμως, από τις επιτυχίες του στο κομμάτι του σκάουτινγκ, ο Καρανικάς, αναφέρεται και στη σχέση του με τα ναρκωτικά, λέγοντας ότι έχει δοκιμάσει τα περισσότερα από αυτά. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως μαζί με έναν φίλο του γιατρό, έκανε χρήση διαφόρων ναρκωτικών προκειμένου να διαπιστώσουν τι επίδραση έχουν η κοκαΐνη, η ηρωίνη και άλλες ουσίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Στο ερώτημα του δημοσιογράφου για το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε μετά από αυτές τις δοκιμές, ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε: «Η κόκα, τσάμπα την βγάζουν. Εάν είσαι ενεργητικός, δραστήριος, κινητικός, δεν την χρειάζεσαι. Η ηρωίνη είναι άλλο πράγμα, αυτό που λέμε οπιούχο. Το δοκίμασα μια φορά, δεν μου άρεσε καθόλου».

Πηγή: parapolitika.gr