Ο «Μίδας» του ελληνικού στίβου μιλά για το νέο μεγάλο ρεκόρ

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο  εκπληκτικός Έλληνας άλτης που  έκανε ρεκόρ αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και «αγκάλιασε» το χρυσό μετάλλιο. Τη χαρά του μοιράστηκε με τον «Μίδα» του ελληνικού στίβου Γιώργο Πομάσκι που μίλησε  στα Παραπολιτικά 90,1 και τη Σπυριδούλα Τριάντου για τη νέα μεγάλη επιτυχία του αθλητή του

«Πίστευα στο μετάλλιο αλλά μέχρι να τελειώσει ο αγώνας ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος» δηλώνει ενώ εξηγεί πως ο Μίλτος Τέντογλου «έχει δουλέψει πολύ και  η διαφορά είναι αισθητή με τους άλλους αθλητές και γι αυτό κέρδισε ξανά και αυτό το πρωτάθλημα. Ο Μίλτος εξετάζει πολύ καλά τις δικές του κινήσεις και με τη συνεργασία που έχουμε  και τον καθοδηγώ, το εξαντλεί με τον καλύτερο τρόπο  αυτό που λέω  και το εφαρμόζει στους αγώνες. Είναι πολύ καλός αγνωστικά και κομπιούτερ στις εκτελέσεις , ακριβής» τονίζει ο Γιώργος Πομάσκι «Μετά από κάθε άλμα πάντα έρχεται κοντά μου, κάτι βλέπω εγώ, κάτι νιώθει αυτός, έχουμε μια συνεργασία, αυτή είναι η δουλειά  του προπονητή με τον αθλητή και έτσι  καταλήγουμε κάπου».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Μίλτος Τεντόγλου; «Αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς απλά με  σκληρή δουλειά,  χωρίς να έχει εντάσεις, με  μια καλή συνεργασία , συνεχώς μπορεί να προοδεύει και να βάζει νέους στόχους» εξηγεί.   Τέλος μας λέει τι στόχους έχει ο ίδιος «Εγώ αυτό που  θέλω είναι να εκπληρώσω τα όνειρα των παιδιών που γυμνάζω» καταλήγει.

Πηγή: parapolitika.gr