«Η Κάτια ήταν ξεκάθαρη εξαρχής, ήταν η καριέρα και όχι ο έρωτας ως προτεραιότητα. Οπότε προσαρμόστηκα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις για τον χωρισμό του ο επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Λάγιος μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά γιατί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ναι, έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Δεν έχουμε, όμως, προστριβές και εντάσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν έφυγε για Λονδίνο χωρίσαμε. Είχαμε προβλέψει αυτή τη στιγμή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχαμε παλέψει πολύ με το εγώ μας. Προτιμώ ένας άνθρωπος να κυνηγήσει το όνειρό του και να αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτό, παρά να τον έχω κρατήσει πίσω. Η Κάτια ήταν ξεκάθαρη εξαρχής, ήταν η καριέρα και όχι ο έρωτας ως προτεραιότητα. Οπότε προσαρμόστηκα. Έχουμε πολύ ωραία γεύση ο ένας από τον άλλον. Η Κάτια είναι πολύ μικρή, σίγουρα θα περάσει πολύ όμορφα στη ζωή της και θα ξαναερωτευτεί. Έχουμε επικοινωνία, αλλά υπάρχει μια σταδιακή μείωση. Δεν μιλάμε καθημερινά. Είναι ανθρώπινο το ενδιαφέρον», εξομολογήθηκε.

Πηγή: parapolitika.gr